Asayiş

Eyüpsultan'da sürekli patlayan kablolar mahallenin kabusu oldu

Eyüpsultan Pirinççi köyü'nde iddiaya göre, sanayi işletmesinin kurulmasının ardından köydeki kablolar patlamaya başladı. Bölgede yaşayanlar sanayi işletmesi nedeniyle elektrik kablolarının 4 yıldır patlayarak tutuştuğunu iddia ederek mağdur olduklarını söyledi. Alev alarak

Eyüpsultan'da sürekli patlayan kablolar mahallenin kabusu oldu
17-06-2021 18:56

Olay sabah saatlerinde Pirinççi köyü'nde Genç Osman Sokak'ta yaşandı. Mahallenin elektrik ihtiyacını karşılayan ana hattın geçtiği kablolar sabah saatlerinde büyük bir gürültü ile patlayarak alev aldı.

O anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Köyde yaşayan vatandaşlar, elektrik kablolarının 4 yıldır patlayarak tutuştuğunu ve köyde 2 bin kişinin bu mağdur olduğunu iddia etti. Öte yandan çocuklar ise korkudan köyde oynayamadıklarını söyledi.

“Buradaki sanayi mahallenin elektriğinin sürekli olarak kesilmesine neden oluyor”

Mahallede yaşayan Mustafa Koto, "Buraya kocaman bir sanayi yapıldı fakat mahallenin elektriğinin sürekli olarak kesilmesine neden oluyor. Sanayi yapıldıysa neden oraya ayrı bir elektrik hattı vermiyorlar. Kesinti nedeniyle dolaplarımızda ki yiyeceklerimiz bozuluyor. Bize yazık, günah değil mi? Sanayi kurup para kazanıyorsanız bari kendi elektrik santralinizi de kurun. Biz de bu dertten kurtulalım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR