Gündem

Evleneceği doktor kadın tuzağa çekti, 260 bin liralık senet imzaladı!

Pendik'te, iddiaya göre, dünyaevi hazırlığında bulunduğu kadın doktor çeşidinden tuzağa düşürülerek, 5 isim çeşidinden zedelenmek edilen Hüseyin Çınar, gözdağı ve tabanca diretmesiyle 260 bin liralık senet imzaladı.

Evleneceği doktor kadın tuzağa çekti, 260 bin liralık senet imzaladı!
23-09-2021 12:23

Köpeği, cep telefonu, saati ve cüzdanındaki dünyalık gasp edilen Çınar, eşeysel tacize de uğradığını tez etti.

İddiaya göre, Beyoğlu'nda galericilik karşıcı Hüseyin Çınar (34) , tahminî 7 ay önce, içtimai iletişim araçları aracılığıyla, Pendik'te ortak hastanede etkin araştırma görevlisi doktor Aslıhan B. (28) ile tanıştı. Arkadaşlıklarını ilerleten Çınar ile B., ortak müddet sonradan canan oldu. Evlenme sonucu alarak sözlenen sevgililer, Pendik'te ev epilepsi baş başa yaşamaya başladı.

Aslıhan B.,  bir müddet sonradan kendisinin ve ailesine bağlanmış firmanın borçları olduğunu, bunu ödeyemez ise evlenmelerinin gecikeceğini belirterek sözlüsünden dünyalık istedi. Hüseyin Çınar , tanıdıklarından da namus borcu alarak toparladığı 280 bin lirayı Aslıhan B.'ye verdi. Ekonomik vaziyeti biçimsiz bulunduğu öğrenilen araştırma görevlisi doktor Aslıhan B., ilerleyici senelerde da sözlüsünden dünyalık istemeye bitmeme etti. Kredi kartlarının borçlarını Hüseyin Çınar'a ödeten Aslıhan B., mektepli kardeşinin harcamaları ile dinlence parasını da ödettirdi.

Geçtiğimiz hafta çarşamba haset sözlüsüyle karşılaşmak düşüncesince çalışmış bulunduğu hastaneye revan Hüseyin Çınar, Aslıhan B.'nin işinin uzadığını söylemesi ilişkin baş başa yaşadıkları eve döndü. Kısa ortak müddet sonradan eve mevrut Aslıhan B.'nin peşinden 2 eş hâlâ cezaevi girdi. Kimliği hâlâ öğrenilemeyen kişilerden birisi kendini saha komiseri şekilde tanıtırken, ötekisi de kolluk kimliği gösterdi. Sözlüsü Aslıhan B.'nin akrabaları olduklarını kail şahıslar Hüseyin Çınar'ı tabanca diretmesiyle koltuğa oturttu. Şüpheliler, Aslıhan B.'nin borçlarını üstlenmesini istedikleri Çınar'ı zedelenmek ederken, eve 3 eş hâlâ geldi. Bu insanların gelmesinin peşi sıra da taşlama ve tehdide bitmeme fail şüpheliler, Hüseyin Çınar'ı soyarak rahatsızlık etti. Çınar'dan, evini satarak kendilerine vermesini talip kişiler, hâlâ sonradan yıldırma ve tabanca diretmesiyle 260 bin liralık senet imzalattı. Sözlüsünün kardeşi çeşidinden güçlükle köpeği de tahsil edilen Çınar, cep telefonu, saati ve cüzdanındaki dünyalık gasp edildikten sonradan deniz boyu paça hariç atıldı.



Yaşadığı şoku atlattıktan sonradan savcılığa revan Hüseyin Çınar, emektar sözlüsü ile kendisini zedelenmek ederek güçlükle senet imzalatıp gasp etiklerini tez etmiş bulunduğu şahıslar erinç zeval duyurusunda bulundu.

SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA TANIŞMIŞLAR

Asistan doktor Aslıhan B. ile içtimai iletişim araçları marifetiyle tanıştığını tamlayan Hüseyin Çınar "Sevgilimle 7 aydır beraberdik. Son 3 aydır ayrımsız evde yaşıyorduk. Bu müddet içinde kendisinin ve ailesinin borçlarının olduğunu, bunun evliliğimize bariyer olabileceğini, bu borçların ortak an geçmiş kapatılırsa hâlâ andıran ortak tarihte evlenebileceğimizi söyledi. Ben de kendisini sevdiğim düşüncesince kümülatif paramı ve çevreden topladığım parayı verdim. İcra dairesinden bana 350 bin liralık haciz vesikası getirdi. Buna güvenerek ego de namına 280 bin lira verdim. Yine kasacı aracı ile zat kartlarına yatırdığım paralar, mektepli kardeşine gönderdiğim iane dayanaklık etmek paraları, kardeşinin kız arkadaşıyla tatile giderken gönderdiğim dinlence paralarına denli gönderdim. Geçen müddet içinde dilek ve hevesleri on paralık bitmedi. Ekonomik halleri az buçuk bozuktu. Bu halini düzeltebilmek düşüncesince kısmet oyunları oynuyordu. Burada da birtakım zayiat vermiş. Bu düyun da birikince, kendisi bunalıma girdi. Geçen çarşamba rastgele zamanki kabil hastanede karşılaşmak düşüncesince beni çağırdı.

SÖZLÜSÜNE TUZAK KURDU

Pendik'te ortak hastanenin kulak koku alma organı geçit servisinde araştırma görevlisi doktordur. Burada karşılaşmak düşüncesince gittim. Gittiğimde 'Şu an çıkamıyorum' dedi. Otoparka inmemi istedi. Otoparka indikten sonra aracını göremedim. Daha sonradan bana 'eve geç geliyorum canım' dedi. Eve geçtikten 5-10 dakika sonradan kendisi girdi. Girdikten sonradan 'canım ne haber' der demez peşinden dü eş girdi. Birisi saha komiseri bulunduğunu tez etti, ötekisi de kolluk kimliğini göstererek 'ben polisim' dedi. Aslıhan B.'nin akrabaları bulunduğunu söylediler. Daha sonradan beni koltuğa oturttular. Aslıhan'ın borçları bulunduğunu bunları benim üstlenmemi söylediler. Beni zedelenmek etmeye başladılar. Darp ettikten sonradan kafama tabanca dayadı. Ardından eve 3 eş hâlâ girdi. Bu şahıslar de beni zedelenmek etmeye başladı. Hakaret ve sövme ettiler. Üzerimi soyarak eşeysel organlarıyla beni rahatsızlık ettiler. Ardından bana birtakım evraklar ve kağıtlar imzalattılar. Beni dövmeye başladılar. Vücudumda morluklar var. Bununla bağlanmış zedelenmek tutanağı aldım. Kafama sıkıp faili belirsiz kalabileceğini, emniyette de adıma ortak kadro icraat yaparak rastgele muhtelif suça maşa edebileceklerini söylediler. Ailemden artan mülkümü satmamı ve satarak güçlükle imzalattırdıkları senetlerin borçlarını ödememi istediler. 260 bin lirayı bulan 2 ayrı senet imzalattılar. İkinci senet 70 bin liraydı. Kendini kolluk şekilde tanıtıcı eş 'bu da bizim buraya hulul masrafımız' dedi. Kafama tabanca dayayarak, bu senedi de imzalattılar. Korkudan senetleri imzalamadım. Eski sevgilim Aslıhan B. ise bana ortak enjeksiyon hazırladığını, bu iğneyi bana yaptıklarında duygu krizinden ölebileceğimi, raporlara bu biçimde geçireceklerini söylediler. Sonra beni deniz boyu paça hariç attılar. Siyah ortak vasıtaya bindirdiler" sanarak konuştu.

Çınar'ın avukatı Oğuzhan Veli Aras ise "Olaydan haberimiz kabil olanaksız İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına zeval duyurumuzu yaptık. Suçlar elhak araçsız kovuşturmaya editör suçlar. Müvekkilim bu proses içinde hem gaspa uğradı, hem kalifiye yağma, bununla beraber hürriyeti tahdit suçuyla erinç karşıya kaldı. Suç duyurumuzu yaptıktan sonradan ek delillerimizi sunduk. Zaten vakası duyduğunuz devir kanınızı donduracak özellikte insanoğlu onuruna yaraşmayacak muamelelerle erinç karşıya kaldı. Kendisinin saati, cüzdanındaki, dünyalık ve golden cinsi köpeği gasp edildi" dedi.   

KAYNAK : DHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR