Asayiş

Eskişehir'de jandarmadan 3 aylık operasyon

Eskişehir'de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen geniş çaplı uyuşturucu operasyonlarının ilk etabında gözaltına alınan 10 kişiden 3'ü tutuklanırken, ikinci etapta gözaltına alınan 14 kişiden 11'i adliyeye sevk edildi.

Eskişehir'de jandarmadan 3 aylık operasyon
20-03-2021 00:16

Edinilen bilgilere göre; il merkezi ile Tepebaşı, Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde olaylarındaki artış sebebiyle Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince geniş çaplı çalışma başlatıldı.İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri (KOM) ile Çifteler ve Mahmudiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan üç aylık istihbari çalışma sonucunda; uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçunu işledikleri değerlendirilen 24 şüphelinin kimlikleri tespit edildi.

Yapılan ilk operasyonda şüphelilerden 10'u yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden A.D., O.A. ve A.D. isimli 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi. Yakalanan N.K., Ö.Ö., T.A., S.S., K.Y., S.Ç. ve M.C. isimli 7 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR