Siyaset

Erdoğan’dan sınır karakolunda önemli mesajlar: ’Artık Corçla falan işimiz yok...’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, askeri kamuflaj giyerek Suriye sınırına sıfır noktadaki Oğulpınar Sınır Karakolu’nu ziyaret etti. Erdoğan burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

Erdoğan’dan sınır karakolunda önemli mesajlar: ’Artık Corçla falan işimiz yok...’
01-04-2018 19:44
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, askeri kamuflaj giyerek Suriye sınırına sıfır noktadaki Oğulpınar Sınır Karakolu’nu ziyaret etti.

’"

Askerler, ünlü sanatçı ve sporcularla bir araya gelen Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de 3 bin 852 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

’ZEYTİN DALI GÜCÜMÜZE GÜÇ KATMIŞTIR’

Türkiye askeri zaferleriyle sanat alanındaki ve spordaki başarılarıyla her alanda gelişip ilerliyor. Bu şahit olduğumuz manzara da bu değişimin en güzel ifadesi, en çarpıcı fotoğrafıdır. Elde ettiğimiz her başarı bize daha çok kuvvet ve cesaret veriyor. Bize gayret yaraşır, merhamet Allah’ındır. Milletimiz başkalarından yardım beklemek yerine kendi gücüyle yeri geldiğinde kanı ve canıyla geleceğini inşa etmek içirn çalışmıştır. Tesis ettiğimiz güven ve istikrar sayesinde ülkemizin en büyük kalkınma hamlesini gerçekleştirdik. Türkiye son 5 yıldır sayısız siyasi ve ekonomik saldırıyı savuşturdu. Kendine kurulan tuzakları uzaklaştırdı. Zeytin Dalı Harekatı bu bakımdan gücümüze güç katmıştır. Her yıl bir öncekiden daha çok yükseldik. Bu gayretimizi kimse durdurmadı.

’ARTIK SİLAHLARIMIZI KENDİMİZ YAPIYORUZ’

Terör, FETÖ ihaneti ve krizleri işe yaramıyor., Türkiye artık kendi silahlarını, insansız hava araçlarını üretiyor. Bugün artık Corçla falan işimiz yok, Ahmet Mehmet hep birlikte bu işi yürütüyorlar.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR