Spor

En çok izlenen Red Bull yapımı bisiklet belgeselleri yayında

Red Bull'un dans, müzik ve sporun çeşitli branşlarında dünya çapında üretilen içerikleri artık Türkçe olarak Red Bull TV uygulamasında yayında.

En çok izlenen Red Bull yapımı bisiklet belgeselleri yayında
25-05-2021 16:03

Türkçe ve Türkçe alt yazılı seçenekleri ve 7 bin dakikalık içerikle alışılmışın dışında hikayeler sunan platformda, 2021 UCI Dağ Bisikleti Dünya Kupası canlı yayınlarına ve aralarında ‘Blood Road: Vietnam'da Bisiklet Macerası', ‘Dağ Bisikletinin ABC'si', ‘Dağlarda Bisiklet Yolculuğu: North of Nightfall', ‘3 Day Metro Pass', ‘MTB ile Fizik Kurallarına Meydan Okumak...' bulunan bisiklete dair birbirinden eğlenceli belgesellere ulaşmak mümkün.

Dünya genelinde macera, spor, dans ve müzik tutkunlarının büyük ilgiyle izlediği Red Bull TV artık ücretsiz olarak Türkçe ve Türkçe alt yazılı seçenekleriyle tüm kullanıcıların hizmetinde. Bütün dünyadan ilham veren insanların hikayelerinin anlatıldığı platformda, bisiklet meraklılarının ilgiyle takip ettiği 7 Mayıs - 19 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek 2021 UCI Dağ Bisikleti Dünya Kupası canlı yayınlarını da izlemek mümkün. Albstadt ve Nove Mesto'da gerçekleştirilen ilk iki ayağın ardından, 11 - 13 Haziran tarihleri arasında Avusturya Leogang'de gerçekleşecek yarışlar da yine Berkem Ceylan ve Sarper Günsal'ın canlı anlatımıyla Red Bull TV üzerinden takip edilebilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR