Gündem

Diriliş Başkanları’ndan terör saldırısına sert tepki

Diriliş Başkanları Gaziantep İl Başkanı Şevket Kirişanlı, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen terör saldırısına sert tepki gösterdi.

Diriliş Başkanları’ndan terör saldırısına sert tepki
02-05-2016 14:49
Kirişanlı sözlerine şöyle başladı; 1 Mayıs sabahı İl Emniyet Müdürlüğü önünde bombalı araç patlatılarak, gerçekleşen hain terör saldırında iki Polis memurumuzun hayatını kaybederek şehit olduğunu, onlarca da yaralımız olduğunu derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Öncelikle şehit polislerimize yüce ALLAH’tan (cc) rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sab-rı cemil niyaz ederiz.

Diriliş Başkanları olarak, teröre destek veren, barındıran, herhangi bir şekilde maddi yada manevi destek veren her kim varsa, şunu çok iyi bilmelidirler ki hiçbir terör saldırısı bu Devlet’e, bu Millet’e asla hiçbir zaman baş eğdiremeyecekdir. Her terör saldırısının Millet’imizi daha çok birbirine bağladığı, kucaklaştırdığı ayrıca idrak edilmelidir. Diriliş Başkanları Gaziantep Teşkilatı olarak belirtmek isteriz ki, her türlü terör saldırısına karşı her zamanDevlet’imizin, Millet’imizin yanındayız, ancak törerle mücadeleyi sadece Devletimizden beklememekle beraber, hiçbir ırk, din, dil, mezhep ayırmadan, tüm Halk’ımız kenetlenerek, bir olarak, birlik olarak, hep beraber tek yumruk olarak mücadele etmemiz gerektiği gerçeğini göz ardı etmemeliyiz. Bu bilinçle hareket edip bu terör belasından kurtulmalıyız, artık terörden dolayı canlarımız yanmasın, ocaklarımıza ateş düşmesin istiyoruz ve teröre destek veren ülkelerinde, gruplarında, şahıslarında kendi kanlarında boğulup yok olmaları için Halk’ımızın kayıtsız, şartsız, ama’sız Devletimizin, Hükümetimizin yanında olduğunu deklare etmesini umuyoruz.

ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN…

DİRİLİŞ BAŞKANLARI GAZİANTEP İL BAŞKANI

ŞEVKET KİRİŞANLI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR