Gündem

DENKAD, yerli ürün ve TL kullanılması çağrısında bulundu

ABD’nin skandal yaptırımları ve döviz üzerinden oynanan oyunlara Dünya Engelsiz Kahramanlar Derneği (DENKAD) tarafından Gaziantep’te tepki gösterildi.

DENKAD, yerli ürün ve TL kullanılması çağrısında bulundu
16-08-2018 18:21
Gaziantep’te bir araya gelen Dünya Engelsiz Kahramanlar Derneği (DENKAD) üyeleri, skandal yaptırımlarından ve tehditlerinden dolayı ABD’ye ve ABD Başkanı Donald Trump’a tepki gösterdi. DENKAD tarafından yapılan basın açıklamasında ABD’nin mallarının boykot edilmesi, TL kullanılması ve yerli ürününün tercih edilmesi çağrısında bulunuldu.

’"

Yapılan açıklamada, "ABD’nin ülkemize karşı ekonomik savaş açmasından dolayı basın açıklaması yapma gereği duyduk. Sayın devlet başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrılarına hep birlikte kulak verelim. Dolarla alış veriş yapmayalım. Amerikan mallarını boykot edelim. Harcamalarımızı TL ile, yerli ürünlerimizle yapalım. Dünya Engelsiz Kahramanlar Derneği olarak her zaman devletimizin, milletimizin ve Sayın devlet başkanımızın yanında ve emrinde olduğumuzu bildirir, ABD’nin bu tutumunu kınıyoruz. Unutmayalım ki başka Türkiye yok. Ülkemize ve sayın devlet başkanımıza sahip çıkalım"  ifadeleri kullanıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR