Gündem

Cumhuriyet Başsavcılığından Aydın’daki patlamayla ilgili açıklama: 5 gözaltı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Cumhuriyet Başsavcılığından Aydın’daki patlamayla ilgili açıklama: 5 gözaltı
30-12-2022 18:28

Nazilli'de bir iş yerinde ilk tespitlere göre tüp değişimi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada 1'i ağır 5 kişi yaralanırken, 7 kişi hayatını kaybetti. Olay ile ilgili çalışmalar sürerken Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı konu ile ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, “20 Aralık 2022 günü saat 15.30 sularında ilçemiz Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesinde bulunanyerinde tüp değişimi sırasında meydana gelen tüp patlaması sonucu 7 kişinin öldüğü, 1'i ağır 5 yaralanın olduğu olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmada 3 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiş olup, olayla ilgili sorumlu olduğu düşünülen 5 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiştir. Soruşturmaya tüm yönleriyle ve titizlikle devam edilmektedir” ifadeleri yer aldı. Olay ile ilgili incelemeler sürüyor.

İbrahim Kılınç - Murat Uçkaç

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR