Siyaset

CHP, Gaziantep’te referandum kampanyasına start verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanlığı, "İl Danışma Kurulu" toplantısını gerçekleştirdi.

CHP, Gaziantep’te referandum kampanyasına start verdi
12-02-2017 20:23
İl Başkanı Hayri Sucu başkanlığında toplanan kurula İstanbul Milletvekili Ali Özcan, İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ’ın yanı sıra CHP PM üyesi Ali Öztunç katıldı. Divan başkanlığını ise Şahinbey Belediyesi Eski Başkanı ve Gaziantep Eski Milletvekili Yaşar Ağyüz yaptı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından toplantı İl Başkanı Hayri Sucu’nun sunumu ile başladı. Sucu, bir yıllık faaliyetlerini kurula anlattı. Ardından 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda Gaziantep’te neler yapılacağı konuşuldu.

 İl Danışma Kuruluna katılan partililer 16 Nisan Referandumu hakkında çeşitli öneri ve görüşlerini aktardılar. İl Başkanlığı tarafından oluşturulan komisyon danışma kurulunda dile getirilen öneriler çerçevesinde bütün görüş ve önerileri not alarak referandumda nasıl bir kampanya düzenleneceklerini önümüzdeki günlerde parti kamuoyuna açıklayacak. 

İl Danışma Kurulu toplantısını değerlendiren İl Başkanı Sucu, şu değerlendirmeyi yaptı: " Bizler göreve geldiğimizden bu yana yarın seçim olacak gibi çalışmalarımıza devam ettik. Önümüzde bir referandum süreci var. Bu süreçte vatandaşa neden hayır dediğimizi anlatmak için bu kurulu topladık. Kurulda konuşan bütün arkadaşlarımızın görüşleri bizim için azami seviyede önem arz ediyor. Katılımcı arkadaşlarıma buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki günlerde Gaziantep’te referandum için komiteler kurup çalışmalara başlayacağız. Bizim bu referandumda hayır demek için onlarca sebebimiz varken karşı tarafın evet demesi için tek geçerli sebebi yok." dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR