Dünya

Çeşni Antep Mutfağı Ramazan’a Hazır

Çeşni Antep Mutfağı iftar sofrası Ramazan ayında yine her zamanki gibi birbirinden lezzetli iftariyelikler ve klasik Türk mutfağının enfes yemekleri ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Çeşni Antep Mutfağı Ramazan’a Hazır
16-06-2015 14:04
Gaziantep’in en gözde restaurantların başında gelen Çeşni Antep Mutfağı yöresel ev yemekleri, kebap ve ızgara, Ramazan için özel Gaziantep menüleri hazırladı. Bu yıl yaz mevsimine gelen Ramazan ayı için özel menüler hazırladı. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle vatandaşların sağlığını da düşünen Çeşni Antep Mutfağı daha hafif ve doyurucu menülerle Ramazanda hizmet verecek.

REZERVASYONLARDA SIKINTI YOK

Çeşni Antep Mutfağı Ramazan’a hazır. Zengin yemek ve tatlı çeşitleri iftar yemeklerinde vatandaşları bekliyor. Her bütçeye uygun gelen menü seçme seçeneği sayesinde ailelere ve misafirlere yönelik iftar imkânı sunan Çeşni Antep Mutfağı, rezervasyonlarla yer bulma sıkıntısını da ortadan kaldırıyor.

DEĞİŞİK TATLAR YER ALIYOR

Çeşni Antep Mutfağı sahiplerinden Halil Özkaraman,  Ramazan Ayı süresince vatandaşları  iftar sofralarında ağırlayacaklarını söyledi. Birbirinden çeşitli alternatif menülerden oluşan Ramazan sofraları hazırladıklarını dile getiren Ökkeş Çavdar da, geleneksel hale getirdikleri Ramazan sofralarını bu sene de değişik tatlar ve etkinlikler yer aldığını söyledi.

ANTEP MUTFAĞINI ZEVKİNİZE SUNACAK

Çeşni Antep Mutfağı iftar sofrası Ramazan ayında yine her zamanki gibi birbirinden lezzetli iftariyelikler ve klasik Türk mutfağının enfes yemekleri ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Şık ambiyansı, özel sunumu ile misafirlerini ramazan boyunca ağırlayacak olan Çeşni Antep Mutfağı mönüsünde Anadolu mutfağının ve Antep Mutfağının zengin lezzetlerini damak zevkimize sunacak.

İftariyelik:

Kuru hurma, kuru kayısı, kuru üzüm, Ramazan kahkesi

Çorbalar:

Ezogelin Çorba, Süzme Mercimek Çorba, Alaca Çorba, Paçanga Böreği, Tavuk Çöp Şiş,

Kahvaltılılar:

Bal, Tereyağı, Tulum peyniri, Reçel çeşitleri, siyah zeytin, söğüş, Antep peyniri, çizik yeşil zeytin,

Ortaya Serpme:

Soslu patlıcan, cacık, zeytinyağlı yaprak, humus, zahter salatası, sarma, çiğköfte, mevsim salatası, haydari,

Ana yemek:

Karışık kebap, altı ezmeli,  beyti kebabı, hünkar beğendi, Adana kebap, Püreli Tas kebabı,

Meşrubat:

Ayran, kola, çay, meyan şerbeti, ev yapımı limonata, meyve suyu

Tatlı çeşitleri:

Burmalı kadayıf, ekmek kadayıfı, baklava, fıstıklı kadayıf, güllaç, sütlü tatlılar
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR