Gündem

Cengiz Hortoğlu, sahibi olduğu şirketin önünde kurban kesti!

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısının olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkartılan Havkar Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı ve Anadolu Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı iş adamı Cengiz Hortoğlu, FETÖ ile bir ilgisinin olmadığının ortaya çıkmasının ardından şirketinin önünde kurban kesti.

Cengiz Hortoğlu, sahibi olduğu şirketin önünde kurban kesti!
13-08-2016 12:00
Gaziantep’te yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Havkar Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı ve Anadolu Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanıadamı Cengiz Hortoğlu’nun eşi ile birlikte 5 kişi gözaltına alınmıştı. Cengiz Hortoğlu hakkında ise yakalama kararı çıkartılmıştı.

Havkar Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı ve Anadolu Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı iş adamı Cengiz Hortoğlu, FETÖ ile bir ilgisinin olmadığının ortaya çıkmasının ardından şirketinin önünde kurban kesti.

’"

SOSYAL MEDYADAN YAYINLADI

Sahibi olduğu şirketin önünde kestiği kurbanı sosyal medya hesabından paylaşan Hortoğlu, "Rabbim kazadan,beladan,iftiradan,musibetten muhafaza eylesin. Hak için kurban adamıştım.Hak kabul ve makbul eylesin. Dergahi izzetine yazmış olsun" ifadelerini kulllandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR