Gündem

Cansuyu Derneği Yetimlerin yüzlerini güldürdüler

"Cansuyu Derneği, yıllardır büyük dramın yaşandığı Suriye’de yetimlerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Yetimlerin yüzünü güldüren dernek topladığı bağışlarla Suriye’de yüzlerce yetimi giydirdi. "

Cansuyu Derneği Yetimlerin yüzlerini güldürdüler
18-03-2022 13:20
18-03-2022 13:36
GAZİANTEP

ardım elini uzatan Cansuyu Derneği, acil insani yardımları sürdürüyor. 

Suriye’deki yaraların sarılması için yardımlarını yoğunlaştıran dernek, son olarak Cansuyu Derneği Gaziantep Şubesinin öncülüğünde kıyafet bulmakta zorluk çeken binlerce yetim ve muhtaç çocuğu giysi dağıttı.

Cansuyu Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hasan Kiraz öncülüğünde Suriye’ye geçen ekip hayırseverlerin bağışladığı kıyafetleri Suriyeli mazlumlara ulaştırdı. Azez, Mare ve 30 bin kişinin yaşadığı Yazıbağı Çadırkentini ziyaret eden Cansuyu heyeti, açılan giysi mağazalarında yetimleri giydirerek yüzlerini güldürdü. 

“ACILARI HAFİFLETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Yapılan yardımlar ve bölgedeki genel durum hakkında açıklamalarda bulunan Cansuyu Derneği Gaziantep Temsilcisi Hasan Kiraz, “Suriye’nin Azez bölgesindeyiz. Bölgedeki sıkıntılar devam ediyor. Bizler Cansuyu olarak iç savaşın başladığı ilk andan bu yana kardeşlerimizin yaralarına merhem olmak adına bölgeye birçok yardım gerçekleştirdik.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR