Spor

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat: 'Kongre 22 Mayıs'ta olacak'

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, Olağan Genel Kurul tarihinin 22 Mayıs olduğunu açıkladı. Erkan Kamat ayrıca, yeşil-beyazlı kulüpte ve takımda yaşananlarla ilgili birçok konuya açıklık getirdi.

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat: 'Kongre 22 Mayıs'ta olacak'
16-03-2021 21:26
Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, kulübün resmi YouTube hesabından kamuoyunu bilgilendirme toplantısı yaptı. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrası Başkan Kamat, kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Kamat, şunları söyledi:

"Bu basın toplantısını daha önce yapmak istiyordum. Ama bu bilgilendirme toplantısını hep erteledim. Tepkiler aldım ama bunları hak etmedim. Her konuya vakıf olmaya çalıştık. Ama bu konuları çok dillendirirsem, Bursaspor'un rencide olacağı ve marka değerini düşüreceğimizden dolayı bunları açıklamak istemedim. Bazı yönetim kurulundan arkadaşlarım da beni tenkit etti. İnsanların doğruyu bilmesi gerektiğini söylediler. Geldiğimiz süreçte bu toplantıyı bugün yapmamız gerektiğini düşündük. Bursaspor Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu toplantısını 22 Mayıs'ta yapma kararı aldık. Bir kulüp nasıl alınır, nasıl düzenli şekilde idare edilir ve teslim edilir herkes öğrensin. Bu sıkıntılı süreçlerde bir takım yaşadıklarımız başlıklar altına aldık. Neyin ne olduğunu herkes görsün.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR