Gündem

Başkan Şahin: "Hayri Sucu'nun şahsi bir isteği olmadı"

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı'nın Üçüncü Bileşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında toplandı.

Başkan Şahin:
28-11-2020 00:55
28-11-2020 00:57

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mecliste yaptığı konuşmada, ''Bütün siyasi partilerle bütün il başkanlarımızla çok sağlıklı ortamda çalışmaya çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu demek değildir ki farklı düşünmüyoruz bugün biraz önce Yılmaz Başkanımızın söylediği gibi çok farklı konularda çıktı eleştirdi saygı duyuyoruz bundan sonraki bütçemizde daha da dikkat edeceğiz. Siyasi parti il başkanları özellikle ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi il başkanıyla biz farklı konular da farklı görüşlerde olduğu zaman saygı duyduk çok farklı şekilde bizi eleştirdiler ona da saygı duyduk.'' dedi.

 

Şahin, CHP'de görevden alınan İl Başkanı Hayri sucu hakkında flaş açıklama yaptı.

'Hayri Sucu asla öyle bir talepte bulunmadı'

 Başkan Şahin Konumasına şu şekilde devam etti: Hiç bir il başkanı kendi şahıslarıyla ilgili kendi konularıyla ilgili kendi aileleriyle ilgili asla bize bir talepte bulunmadılar. Şu büyük fotoğrafın içine baktığınız zaman Hayri Sucu başkanımızın burada asla gelipte bir talepte bulunmadı.'' dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR