Gündem

Ammar Issa, “Çevre dostu güzellik ürünleri sunuyoruz”

AMR Hair and Beauty'i, 2004 yılında 14 yaşında eBay işletmesi olarak kurduğunu ifade eden Avustralyalı genç iş adamı Ammar Issa, “Çevre dostu güzellik ürünleri sunan AMR şimdilerde Avustralya'nın en hızlı gelişen saç ve güzellik tedarik şirketi oldu” dedi.

Ammar Issa, “Çevre dostu güzellik ürünleri sunuyoruz”
15-04-2021 16:06

AMR Hair and Beauty, üç aylıkken ailesiyle Avustralya'ya göç eden Ammar Ahmad, tarafından 2004 yılında kuruldu. Avustralya'daki saç ürünlerinin olması gerekenden çok daha pahalı olduğunu erken fark ettiğini ve bu anlayışın onu 2004'te eBay'de satış yapmaya yönelttiğini anlatan AMR Hair & Beauty CEO'su Avustralyalı işadamı Ammar Issa, altı yıl sonra girişiminin resmi olarak AMR Hair & Beauty Supplies Pty Ltd olarak tescil edildiğini ifade etti.

Hem tüketicilere hem de satıcılara uygun fiyatlarla geniş yelpazeli ürünler sunduklarını söyleyen Ammar Issa, AMR Hair & Beauty ile Avustralya pazarına uygun maliyetli temel salon ürünleri sağladıklarını belirterek, “Uygun maliyetli saç ürünlerine erişim çoğu tüketicinin istediği bir şeydir. Ancak bu, güzellik endüstrisinde var olmak isteyen küçük salonlar ve kişisel satıcılar için bir hayatta kalma meselesi olabilir. AMR, hem tüketicilere hem de satıcılara uygun fiyatlarla geniş yelpazeli salon ürünleri koleksiyonu satarak, her iki gruba da yardımcı oluyoruz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR