Magazin

Alişan ve Buse Varol gerilimine dair şok iddialar! ‘Ayrılma şartı olarak…’

Alişan ve Buse Varol arasında uzun süredir bir gerilim olduğu iddia ediliyordu. Son günlerde ikili arasındaki gerilim evden ayrılmaya kadar vardı. Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında Seyhan Soylu Alişan ile Buse Varol cephesinde yaşananları açıkladı.

Alişan ve Buse Varol gerilimine dair şok iddialar! ‘Ayrılma şartı olarak…’
11-02-2022 11:08

Seyhan Soylu, Al Sana Haber programında, “Bugün üç boÅŸanma ile ilgili çok önemli açıklamalar yapacağım” diyerek AliÅŸan, ÅŸarkıcı Emrah ve Erol Köse’nin boÅŸanmalarıyla ilgili son bilgileri paylaÅŸtı.

“BUSE VAROL 4 GÃœNDÃœR EVÄ°NE GÄ°TMÄ°YOR”

Son günlerde magazin basını gündemini meÅŸgul eden AliÅŸan ve Buse Varol’ un boÅŸanma kararı aldıkları iddiası ile ilgili Seyhan Soylu’nun yapmış olduÄŸu “AliÅŸan 6 gündür evine gitmiyor annesinde kalıyor” açıklamadan sonra bugün yine bu evlilikle ilgili detaylar verdi.

Soylu; “Birincisi AliÅŸan zaten evine gitmiyordu. Ä°lk ben açıklamıştım bunu. Buse de 3 - 4 gündür evine gitmiyor. Annesinde kalıyor çocuklarla birlikte. Ä°kincisi Buse Varol’un avukatı boÅŸanma hazırlıklarına baÅŸladı. Sansasyonlardan uzak nasıl boÅŸanılır diye mahkemeyle ilgili baÅŸkan aranıyor. Üçüncüsü ise Buse Varol ayrılma ÅŸartı olarak, basında yazıldığı gibi 5 Milyon Dolarlık ev varmış da anlaşılamamış meselesi deÄŸil. AliÅŸan’ın deÄŸil 5 milyonluk 500 TL’ lik donu yok üzerinde. Neden? AliÅŸan’ın tüm yatırımı ve mal varlığı ailesi üzerine yapılır. Buse böyle yaparak AliÅŸan’dan bir ÅŸey alamaz. Mal paylaşımı yok çünkü AliÅŸan’ın böyle bir serveti yok. Åžu an ki evi de kiradır. Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiÅŸ. Gayet de makul bir talep. Suzan Hanım bu olaya el koydu ve bir süre ayrı kalmalarını istedi. Suzan Hanım varken onlar kolay kolay ayrılamazlar. Ayrı kalacaklar ama boÅŸanmayacaklar” dedi.

“EMRAH Ä°LE KARISI EMLAK YÃœZÃœNDEN BOÅžANDILAR”

Soylu bir önceki günkü programda Åžarkıcı Emrah ve eÅŸi Sibel Hanımın 2 ay önce boÅŸandığı haberini ilk kez canlı yayında duyurmuÅŸtu. Bugün boÅŸanmanın ardındaki gerçek nedeni yine ilk kez Seyhan Soylu açıkladı. Soylu; “BoÅŸanmaya neden olan kavgalarının sebebi aslında bir emlak ile ilgili. Sibel Hanım paracı bir kadın deÄŸil. Emlak iÅŸi yapıyor. Sibel hanımın elinde mevcut olan bir yer ile ilgili. Bu yerin deÄŸeri çok yüksekmiÅŸ ama düşeÅŸe satılıyormuÅŸ. Ve yerin öncelikle Emrah’ a sunulması gerekiyormuÅŸ. Yani Emrah bu deÄŸerli yer uyguna satılırken bana niye söylenmedi diyerek tartışma çıkarmış. Sonra toparlayamamışlar” dedi.

“EROL KÖSE NÄ°HAYET BOÅžANDIÄžI EŞİNDEN TAZMÄ°NAT ALMAYA HAK KAZANDI”

Ãœnlü yapımcı Erol Köse’nin 3 yıldır devam eden boÅŸanma davası nihayet sonuçlandı. Konuyla ilgili detayları yine ilk kez Seyhan Soylu paylaÅŸtı. Soylu; “13. Aile Mahkemesi Erol Köse’nin eÅŸi Fulden Hanımı alkol, lüks masraflar ve kadına yakışmayan onursuz gece hayatı, maddi sömürü, aile deÄŸerleri ile yaÅŸamama kusurları nedeniyle kusurlu buldu. Ve sevgili Erol Köse davayı kazandı. Köse ayrıca 100 bin maddi 75 bin manevi olmak üzere toplamda 175 Bin TL tazminat kazandı. Ve Erol Köse adliyeden ‘yaÅŸasın adalet’ diyerek ayrıldı” ÅŸeklinde açıklama yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR