Spor

AK Partililerden ASKF’ye ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Nejat Koçer ve İhsan Kaya, ASKF’yi ziyaret etti. AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinde devam ediyor.

AK Partililerden ASKF’ye ziyaret
06-06-2018 12:05
STK ziyaretleri kapsamında Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden milletvekili adayları Nejat Koçer ve İhsan Kaya, Gaziantep’in spordaki atağının devam etmesi için çalışacaklarını ve amatör spora destek vereceklerini belirttiler. ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir’den Gaziantep’teki amatör spor kulüpleri ve branşları hakkında bilgi alan AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları, 24 Haziran seçimlerinin ardından daha sık görüşeceklerini belirtti.

’"

GÖZEGİR TESİS DESTEĞİ İSTEDİ


Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir ise, yerel yönetimlerden destek alabildiklerini ama tesisleşme adına genel yönetimlerden de daha fazla desteğe ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

ŞAMPİYON ALG’Yİ KUTLADILAR


Öte yandan ASKF’ye yapılan ziyarette Kadınlar 1. Ligi’ne yükselen ALGspor Kadın Futbol Takımı da hazır bulundu. Şampiyon sporcuları tebrik eden Nejat Koçer ve İhsan Kaya, birlikte şampiyonluk kupasını kaldırmanın mutluluğunu yaşadılar.

Musa Baş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR