Gündem

AK Parti'de Kılıç farkı. AK Parti Gaziantep'in muhtarla toplantıları devam ediyor-

AK Parti Gaziantep Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bayram Kemal Kılıç, İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin de bulunduğu toplantıda muhtarlarla biraraya gelerek istişarede bulunduklarını söyledi.

AK Parti'de Kılıç farkı. AK Parti Gaziantep'in muhtarla toplantıları devam ediyor-
10-06-2021 21:13
10-06-2021 22:14

Periyodik olarak muhtarlarla biraraya gelerek sıkıntılarını dinlediklerini kaydeden Kılıç, her hafta 10’lu gruplar halinde muhtarlarla 2-3 toplantı yaparak Gaziantep’te bulunan bütün muhtarları dinleyeceklerini kaydetti.
- Ülkem, şehrim, mahallem…
“Ak Parti'nin toplum hareketi olduğunu ve ülkenin geleceğini inşa ettiğinin altını çizen Kılıç, "2023 yılında belkide Türkiye tarihinin en kritik seçimlerine şahit olacağız. Bu bağlamda, yerel teşkilatlar olarak, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın işini kolaylaştırmak ve Cumhuriyetin 100. yılında Reisimizi iktidarda tutup, dış güçlerin oyununu bozmak için bizlere çok büyük görevler düşüyor”dedi. Yerel Yönetimlerden  sorumlu il Başkan Yardımcısı Bayram Kemal Kılıç, “Ak Parti'nin her bir ferdi, 2023 seçimlerine kadar önce evimizdeki oya sahip çıkacağız, sonra her birimiz çevremizden getirebildiğimiz kadar oy getireceğiz. Bunun yolu da, toplumu dinlemekten, vatandaşlarına derdine çare olmaktan, ona kulak verip, sorunu gidermekten geçiyor. Biz şu anda bunun derdindeyiz. Önce ülkemiz, sonra şehrimiz, son olarakta yaşadığımız mahallemizin ne eksiği varsa, tespit etmek, gidermek ve çözüm üretmek, ana vazifemiz" şeklinde konuştu.

Güzelyurt, Umut, Karaoğlan, Çıksorut, Girne, Seyrantepe, Salahaddin Eyyubi mahalle muhtarları bir araya gelen Kılıç’ı, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Kemal Titiz,   Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden ilgili ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkan Yardımcısıda eşlik etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR