Spor

Abdullah Avcı, transferde iki yönlü oynayan futbolcular üzerinde duruyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transferde oyunu iki yönlü oynayabilen futbolcular üzerinde duruyor. Deneyimli teknik adam Gervinho ve Peres transferlerinde bu özellik dikkat çekiyor.

Abdullah Avcı, transferde iki yönlü oynayan futbolcular üzerinde duruyor
19-05-2021 15:31

Trabzonspor'un başına geçmesiyle birlikte önemli bir çıkışa imza atarak gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacaklarının sinyalini veren Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili kulüpte hedefi olan şampiyonluğu elde edebilmek için çok çalıştığını vurgularken, transferde ise hedefini tutturmak için yoğun bir tempoda çalışıyor. Oyunu iki yönlü oynayabilen oyuncular üzerinde duran Avcı, Gervinho ve Peres transferlerinde bunu yakalarken, diğer transferleri de bu doğrultuda yürütüyor.

Oyun disiplinine sağdık kalan oyuncu

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yeni sezonda takıma katacağı isimlerde dikkat ettiği en büyük özellik oyun disiplinine sadık kalan oyuncular. Dünya futbolunda yaşanan gelişmelere büyük bir önem veren tecrübeli teknik adam, mevkilere göre oyuncu profillerinde doğru seçim yaparak hata yapmak istemiyor. Avcı, Gervinho ve Peres transferlerinde hedefini tutturmuş gözükse de oyuncuların Karadeniz ekibinde neler yapacağı merakla bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR