USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vali Yerlikaya ve Bakan Özer'den masa tenisi maçı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'le birlikte İstanbul'da gerçekleştirilen açılış törenlerinde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Vali Yerlikaya ve Bakan Özer'den masa tenisi maçı
20-09-2021 21:02
Google News

Geri dönüşüm tesislerinde atıkların ayrıştırılmasından elde edilen defterlerin öğrencilere dağıtım töreni ve okul açılışlarının gerçekleştirildiği İstanbul'da Vali Yerlikaya ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer’in teşrifleriyle#Esenler’de geri dönüşüm tesislerinde atıkların ayrıştırılmasından elde edilen defterlerin öğrencilerimize dağıtım törenindeyiz.

Oruçreis İlkokulu#CanlıYayın

Yayın için: https://t.co/BHx5ErCjdf pic.twitter.com/oHGyEhMgOb

Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) September 20, 2021

Vali Yerlikaya açılış ve törenlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak, "İstanbul’umuza kazandırılan her okul, bir meşale gibi yarınlarımızı aydınlatacak." dedi.

Milli Eğitim Bakanımız Prof.Dr. Sayın Mahmut Özer’in teşrifleriyle #Şile ilçemizdeki #NecdaMoralıgil #İlkokulu ve #Ortaokulu’nun açılışını gerçekleştirdik.#İstanbul’umuza kazandırılan her okul, bir meşale gibi yarınlarımızı aydınlatacak. #HayırlıOlsun @tcmeb #pazartesi pic.twitter.com/2ZIj106VyZ

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) September 20, 2021

TENİS OYNADILAR

İstanbul Valisi Yerlikaya ve Bakan Özer, açılışların ardından masa tenisi oynarken, o anlara ilişkin görüntüler sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer hocamızla #ErenköyKızAnadoluLisemizin açılışında masa tenisi de oynadık

Kavisli bir vuruşa yapabileceğim bir şey yoktu@tcmeb pic.twitter.com/22PspfuRLQ

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) September 20, 2021
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?