USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

UEFA, Şampiyonlar Ligi finalini İstanbul'dan aldı!

UEFA, Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'dan alınarak Portekiz'e verildiğini duyurdu. Porto'daki final maçına 6000 taraftar alınacak.

UEFA, Şampiyonlar Ligi finalini İstanbul'dan aldı!
13-05-2021 17:37
Google News

UEFA, daha önce İstanbul'da oynanmasını planladığı Şampiyonlar Ligi finalini koronavirüs nedeniyle Portekiz'in Porto şehrine verdi. Buna göre Manchester City ile Chelsea arasındaki final mücadelesi 29 Mayıs Cumartesi günü Porto'daki Estadio do Dragao Stadı'nda oynanacak.

Ayrıca, daha önce 4'er bin olarak açıklanan taraftar sayısı da her takımdan 6 bin olmak üzere 12 bine çıkarıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan UEFA Başkanı Ceferin, "İngiliz hükümetinin, Türkiye'yi seyahat için kırmızı listeye alma kararının iyi niyetle ve vatandaşlarını virüsün yayılmasından korumanın en iyi yolu olduğu için anlayışla karşılıyoruz. Türkiye yıllar boyunca birçok UEFA etkinliğine büyük bir başarı ile ev sahipliği yapmıştır. Yakın gelecekte bir Şampiyonlar Ligi finali ve diğer birçok etkinliği Türkiye'de görmeyi umuyorum. Türkiye Futbol Federasyonu ve Türk makamları, UEFA'nın isteğini anlayışla karşıladı. TFF, her zaman UEFA'nın güvenilir bir ortağı olmuştur" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?