USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

"Türkiye'yi bisiklet ülkesi haline getireceğiz"

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nin açılışını yapmak üzere Gaziantep’e geldi.

22-05-2021 12:29
22-05-2021 12:55
Google News
Akkent Spor Köyü’nde 21 – 23 Mayıs tarihleri arasında tamamlanacak Şampiyona’nın açılış töreninde konuşan Bakan Kasapoğlu, engel tanımayan bütün sporculara  teşekkür etti.
Törenin ardından, Şahinbey Belediyesi’nin 6 takdir alan her öğrenciye bir bisiklet hediye ettiği projenin bisiklet dağıtımını yaptı. Proje kapsamında, 10 bin öğrenciye bisiklet hediye edildi.  

“TÜRKİYE’Yİ BİSİKLET ÜLKESİ HALİNE GETİRECEĞİZ.”



Düzenlediği organizasyonla ilgili Şahinbey Belediyesi’nden övgüyle söz eden Bakan Kasapoğlu, “Şahinbey Belediyesi’nin organizasyonunda 10 bin bisikleti gençlerimizle buluşturduk. Amatör sporcuların katılacağı organizasyonların sayısını artıracak, çocuklarımızı özendirecek aktiviteler yapacak, Türkiye’yi bisiklet ülkesi haline getireceğiz.” diye konuştu. 



Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, gençlik ve spor alanındaki proje, yatırım, stratejiler toplantısı ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Gençlik ve Spor Çalıştayı'na katıldıktan sonra Gaziantep’ten ayrıldı.  

“HEDEFİM HER YIL 10 BİN TANE BİSİKLET DAĞITMAK”

Şahinbey Belediyesi tarafından öğrencileri başarıya teşvik etmek için yapılan dağıtımda, şu ana kadar toplam 20 bini aşkın öğrenciye bisiklet hediye edildi. 



Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Bisiklet sporun bir aracı. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak 6 tane takdir alan her öğrencimize bisiklet hediye ediyoruz.

Benim hedefim her yıl 10 bin tane bisiklet dağıtmak. Başarıyı teşvik etmek için her yıl 10 bin tane takdir alan öğrenciye verdiğimiz zaman herkesi bisiklet sahibi yapmış olacağız.” dedi. 




 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?