USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye'nin Dünyadaki gururu Altunkaya

Farklı sektörlerde dünya liderliğine soyunan ve markalarıyla Türkiye'nin dünya'daki gururu haline gelen Altunkaya Grup Dubai 25. Gulfood Fuarında liderliğini bir kez daha gösterdi.

Türkiye'nin Dünyadaki gururu Altunkaya
22-02-2021 13:03
Google News
 Fuarda yer alan modern standı ve ürünleriyle ziyaretçi akınına uğrayan Altunkaya Grup'a fuarın en çok ziyaret edilen standı oldu.

Dubai 25. Gulfood Fuarı'nda Türkiye'nin en önemli dünya markaları arasında yerini alan Mahmood Tea ve Mahmood Coffee fuar süresince ziyaretçilere ikram edildi. Mahmood Tea ve Mahmood Coffee dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.
Fuar süresince on binlerce ziyaretçinin severek içtiği Mahmood Tea ve Mahmood Coffee sektördeki pazar payını artırarak bütün ülkelerde söz sahibi olmak istiyor. Farklı sektörlerde dünya liderliğine soyunan ve markalarıyla Türkiye'nin dünya'daki gururu haline gelen Altunkaya Grup Dubai 25. Gulfood Fuarında liderliğini bir kez daha gösterdi. Fuarda yer alan modern standı ve ürünleriyle ziyaretçi akınına uğrayan Altunkaya Grup'a fuarın en çok ziyaret edilen standı oldu.

TÜRKİYE'Yİ DIŞ PAZARDA TEMSİL EDİYOR
Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya hedeflerinin dünyanın bütün ülkelerinde Türkiye'nin markası olarak yer almak olduğunu ifade etti. Markalaşmanın ihracattaki önemine de değinen Başkan Mahsum Altunkaya, “Altunkaya Şirketler Grubu merkezi Gaziantep'te bulunan ve birçok alanda faaliyet gösteren büyük bir işletmedir. Gıda sektöründen içecek sektörüne, sağlık ve temizlik sektöründen tarım ve hayvancılık sektörüne kadar birçok alanda Türkiye'yi dış pazarlarda temsil etmektedir” dedi.

ELLİDEN FAZLA ÜLKEYE SATIŞ
İki bine yakın çalışanı olduğunu belirten Altunkaya, “Altunkaya Şirketler Grubu 1980 yılından beri Türkiye'ye değer katmakta ve sürekli büyüyüp gelişmektedir. Faaliyetlerinin büyük bölümünü ihracat kanalında sürdüren Altunkaya Şirketler Grubu, elliden fazla ülkeye satış yapmakta ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?