USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye'de bir ilk yine Gaziantep'ten

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediyenin kurumsal ağı olan “Benim Şehrim”i anlattı.

Türkiye'de bir ilk yine Gaziantep'ten
14-04-2021 16:07
14-04-2021 16:43
Google News
Yerel yönetimlerde Türkiye’de bir ilk olan, ”Beraber Yaşıyoruz Beraber Yönetiyoruz” anlayışıyla ve Koç Sistem iş birliğiyle yapılan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal sosyal ağı “BenimŞehrim” tanıtıldı.

Tanıtım programında konuşan Belediye Başkanı Fatma Şahin, vatandaşlarla daha interaktif bir ortamda bir araya gelineceğini, “Duygularınızı, düşüncelerinizi, şikâyetlerinizi,temennilerinizi, dileğinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Bizim yaptıklarımızı size daha iyi anlatma imkânı ve fırsatı verecek. Gaziantep bu konuda öncü olacak.” ifadeleriyle anlattı.

Puanlama sistemine girip, puanlara göre tercih yapılabileceğini söyleyen Başkan Şahin, sistemi şöyle örnekledi: 

“Ücretsiz seyahat hakkı kazanabilirsiniz veya ‘Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor’da istediğiniz kitabı alabilirsiniz. Spor Kenti Gaziantep’te Belediyenin sağlık tesislerinden ücretsiz istifade edebilirsiniz. Bu sizin tercihiniz. Hangi tercihi yapmak istiyorsanız, ne kadar puanınız varsa o puana karşı bu ödülü hak ediyorsunuz.”

Benim Şehrim uygulamasına dahil olmak isteyen kişiler, mobil cihazlarına “Benim Şehrim” sosyal ağ uygulamasını android ve IoS seçenekleriyle Appstore ve playstore üzerinden indirebilecek. Kullanıcılar telefon numaraları ile platforma giriş yaparak kendilerine bir profil oluşturabilecek. Eğer arzu ederse kendi ilgi alanlarına göre gruplar oluşturabilecek veya mevcut gruplara katılabilecekler. Ayrıca sosyal medya platformlarında olduğu gibi vatandaşlar kendi ilgi alanlarındaki kişi ve grupları takip edebilecekler.
 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?