USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TRANSFER YOLDA

Gaziantep Basketbol, Yunanistan’da Trikala ile oynanan hazırlık maçında sakatlanarak diz eklem kemiği kırılan ve sahalardan yaklaşık 4 ay uzak durması beklenen tecrübeli oyuncusu Cameron Clark’ın yerini doldurmak için transfer çalışmalarına hız verdi.

TRANSFER YOLDA
20-09-2017 09:32
Google News
Kırmızı-Siyahlı temsilcimizde başarılı oyuncu Cameron Clark’ın  sakatlığı bütün planları alt üst etti. Büyük ümitlerle transfer ediler Cameron Clark’ın yerine ise kimin transfer edileceği ise merak konusu oldu. Kırmızı-Siyahlı yöneticilerin ve Koç Dedas’ın bir görüşme yaparak yeni bir yol haritası ve yeni bir oyuncunun transferi konusunu konuşacakları öğrenildi.  Yapılacak olan toplantının ardından Kırmızı-Siyahlıların yeni bir oyuncuyu daha kadroya katacağı da gelen bilgiler arasında.

 

Gaziantep Basketbol’un hazırlık kampında özellikle hazırlık maçlarında sahada iyi bir görüntü veren hatta tek başına arkadaşlarına liderlik yaparak maç kazandıran Cameron Clark’ın yaşadığı sakatlık takımda büyük üzüntü oluştururken kırmızı-siyahlı kulübün bu oyuncunun yerine kimi transfer edeceği ise şimdiden merak konusu olmaya başladı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?