USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tancan“Salgının, savaşların ve gözyaşlarının dinmesi için dua edelim.”

Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada; tüm dünyada salgınların sona ermesi, savaşların bitmesi ve gözyaşlarının dinmesi için dua edelim”dedi.

Tancan“Salgının, savaşların ve gözyaşlarının dinmesi için dua edelim.”
21-07-2021 15:50
Google News

Tancan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle zor günler yaşansa da Kurban Bayramı'nın, toplumsal dayanışmanın, yardımlaşma ve paylaşmanın ön plana çıktığı değerli bir gün olduğunu belirtti.

Kurban Bayramı gibi manevi günlerin fırsat olarak görülmesi gerektiğine değinen Tancan, şunları kaydetti:

"Bu kutlu günleri fırsat bilerek, aile büyüklerimizle, anne babalarımızla, akrabalarımızla hemhal olmayı, çocukları sevindirmeyi unutmayalım. Yetimlerin, öksüzlerin, yaşlı ve kimsesizlerin gönüllerinde yanan bir kandil olalım. Tüm dünyada salgınların, savaşların bitmesi, gözyaşlarının dinmesi için dua edelim.  Aşımızı olmayı unutmayalım. Her zaman en güzel bayramların yaşandığı ülkemizde bu bayram da sizlerin huzuru ve sükunu için Enerji Bakanlığı  olarak tüm tedbirleri aldık. Başta Gaziantepli  hemşehrilerim  olmak üzere, milletimizin, Türk dünyasının, gönül coğrafyamızın ve tüm dünya Müslümanlarının Kurban Bayramını tebrik ediyorum."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?