USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sultanbeyli’de mobilya imalathanesi alevlere teslim oldu

Sultanbeyli'de mevcut mobilya imalathanesinde düşkün çıktı. İmalathanede başlamış olan düşkün yukarı kattaki müşterek daireye de sıçradı. Çevreye dip dumanın yayılmış olduğu yangına baş döndürücü sayıda itfaiye aracı aracı kadrosu karışma etti. Fabrikanın ve ça

Sultanbeyli’de mobilya imalathanesi alevlere teslim oldu
24-09-2021 17:37
Google News
Sultanbeyli'de mevcut müşterek mobilya imalathanesinin çay ocağında zaman 15.45 sıralarında düşkün çıktı. Çay ocağında başladığı değerlendirilen düşkün imalathaneyi de aşarak yapının fevk katındaki daireye ve yapının çatısına sıçradı.

Çevreye koyu esrar ve alevlerin yayılmış olduğu yangını görenler hali itfaiyeye bildirdi. Olay adına itfaiye aracı aracı ve kolluk ekipleri atıf edildi. İtfaiye ekipleri yangına dahil ederken, sokağa dökülen mahalleli ise yangını panikle izledi. Olay adına Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak da gelmiş olarak alanda incelmede bulundu. Polis ekipleri fenomen adına itimat şeridi çekerek alanda asayiş önlemleri aldı. Yangın, itfaiyenin ve TOMA'nın müdahalesi ile arama dibine alındı.

Olaya delil bulunan müşterek vatandaş, “Burada mobilyalar atölyesi var. Çay ocağında acı çıkmış. Sonra oralar yanmış. Üzerinde daireler vardı. Onlar da yandı” dedi.

Binanın çatısının alev alev yandığı ve itfaiyenin yangına dahil etmiş olduğu anlamış olur drone ile açıktan görüntülendi.

Aykut Zor - Cüneyt Sevindik - Halit Arslan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?