USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Suikastten kurtuldu, koronadan kurtulamadı

Asım Güzelbey'in Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kardeş şehir protokolü imzalanan Harkov Belediye Başkanı Gennadiy Kernes koronavirüs tedavisi sürerken hayatını kaybetti.

Suikastten kurtuldu, koronadan kurtulamadı
26-12-2020 17:00
26-12-2020 17:04
Google News
Asım Güzelbey, meslektaşı Gennadiy Kernes'in ailesine başsağlığı dileyerek, ‘' Ne diyelim, suikasten kurtuldu ama, Korona'ya karsı , hem de Almanya'da  verdiği savaşı kaybetti. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.



SEVİLEN BİR İSİMDİ

Gaziantep'in Ukrayna'daki kardeş şehri Harkov Belediye Başkanı Gennadiy Kernes koronadan hayatını kaybetti. Kernes için düzenlenen cenaze törenine 110 bin kişi katıldı. Kernes 2014 yılında bir suikasta uğramış, İsrail'de tedavisi yapıldıktan sonra Harkov'a dönmüştü. O tarihten beri yaşamını tekerlekli sandalyede devam ettiriyordu.

GÜZELBEY, AİLEYE BAŞSAĞLIĞI MESAJI GÖNDERDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Asım Güzelbey, meslektaşı Harkov Belediye Başkanı Gennadiy Kernes'in ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşarken, Ukranya'daki ailesine sabır ve başsağlığı mesajı gönderdi.

"GENNADY İLE İYİ BİR DOSTLUĞUMUZ VARDI"

Güzelbey şunları söyledi: ‘' 2014 de suikaste uğramış ve uzun sure komada kalmıştı. Maalesef suikast sonrası da, belden aşağısı felç kaldı.Ben o tarihte, yurt dışında idim. O zaman da, dostum Gennady'e geçmiş olsun mesajı göndermiştim.

Bugün Gennady yok ama yine de ailesine bir mesaj gönderip , başsağlığı diledim. Ne diyelim, suikasten kurtuldu ama Corona'ya karsi, hemde Almanya'da  verdigi savaşı kaybetti. Toprağı bol olsun." (Medya27)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?