USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sosyal medyanın en başarılı markaları açıklandı

Sosyal medya takip platformu BoomSonar tarafından sunulan SocialBrands markalara ait 56 bin hesaptan paylaşılan 2 milyon 122 bin ileti ve 2 milyar 170 milyon kullanıcı etkileşimi teker teker incelendi. Büyük veriye dayalı kapsamlı araştırmasına göre Aralık ayının lider markasını K

Sosyal medyanın en başarılı markaları açıklandı
05-12-2020 18:06
Google News

Yılın son ayında pandemi hayatımızdaki etkisini sürdürmeye devam ediyor. Yaşamın içinde aktif olarak yapılan faaliyetler azalsa da bu durum sosyal medya kullanımı için geçerli değil. Evde geçirilen sürelerin artmasıyla sosyal medya hem eğlenmek hem de gündemi takip etmek için daha da önemli bir araç haline geldi. Markalar da pandemi ortamında hedef kitleleriyle iletişimi sosyal medya aracılığıyla sürdürmeye devam ediyor. Her ay binlerce sosyal medya marka hesabı milyonlarca paylaşım yapıyor. Peki, bu kalabalıkta hangi marka ne kadar öne çıkıyor?

Bu soruyu sosyal medya takip platformu BoomSonar tarafından sunulan SocialBrands her ay Türkiye'nin en kapsamlı performans incelemesiyle yanıtlıyor. Markaların sosyal medya performansları; hayran sayısı, hayran artışı, ileti türleri, etkileşim ve etkileşim türleri gibi 30'dan fazla istatistiksel kriter doğrultusunda tamamen veriye dayalı olarak ölçümleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?