USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? | Sivas TS maçı muhtemel 11'leri!

Sivasspor Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Lig'de uzun süredir yenilmeyen ve üst sıraları hedefleyen Yiğidolar evinde kazanmak istiyor. Milli aradan önce kötü gidişatına dur diyen Bordo Mavililerde çıkışını sürdürmek istiyor. Peki Sivasspor Tra

Sivasspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? | Sivas TS maçı muhtemel 11'leri!
29-03-2021 18:01
Google News

Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor deplasmanda Sivasspor'a konuk oluyor. Oynadığı son beş karşılaşmada da mağlubiyet görmeden yoluna emin adımlarla devam eden Kırmızı Beyazlılar, sahasında oynayacağı maçta galip gelme planları yapıyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Karadeniz Temsilcisinde ise hedef deplasmanda oynanacak maçta Yiğidoları yenerek lig de üst sıralara tırmanmak. Bu hafta oynanacak olan Sivasspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Merak eden taraftarlar için işte Sivas TS maçı muhtemel 11'leri ve maç öncesi iki takımdan bilgiler...

Sivasspor Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Yeni 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor'a konuk olacak. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 3 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak. 

İşte Sivas TS Maçı Muhtemel 11'leri!

Sivasspor: Ali, Uğur, Robin, Camara, Ahmet, Cofie, Gradel, Hakan, Fajr, Boyd, Yatabare.

Trabzonspor: Uğurcan, Marlon, Hüseyin, Vitor Hugo, Edgar, Abdulkadir, Yunus, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Afobe. 

Sivasspor'da Maç Öncesi İki Oyuncu Sakat

Sivasspor evinde oynayacağı Trabzonspor maçı öncesi sahaya iki oyuncusundan mahrum çıkıyor. Yiğidolarda sakatlıkları bulunan Marcelo Goiano ve Rybalka Bordo Mavililere karşı oynanacak maçta forma giyemeyecek. 

Trabzonspor Sivas Deplasmanına 2 Oyuncu Eksik Gidecek

Deplasmanda Sivasspor'la karşı karşıya gelecek olan Karadeniz Ekibinde iki oyuncu yer almayacak. Düz koşulara başlayan ancak sakatlığı tam anlamıyla geçmeyen Abdulkadir Ömür Yiğidolara karşı forma giyemeyecek. Ankaragücü maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Djaniny'de bu maçta kadroda yer almayacak. Öte yandan sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Andres Trondsen'in Sivas deplasmanında kafilede yer alması bekleniyor. 

Sivasspor Trabzonspor Arasındaki 36. Karşılaşma

Sivasspor ve Tarbzonspor Süper Lig tarihinde 36. kez karşı karşıya geliyorlar. Daha önce 36 kez karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Trabzonspor 17 kez galip gelirken Sivasspor 11 kez sahadan kazanarak ayrıldı. Geride kalan 7 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?