USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor Trabzonspor maçı canlı izle! BeIN Sports Sivas TS maçı canlı skor takip

Trabzonspor Sivasspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Yiğidolar Süper Lig'in 32. haftasında evinde Karadeniz Ekibini ağırlıyor. Son haftalarda üst üste galibiyetler alan Kırmızı Beyazlılar sahasında oynanacak maçta rakibini yenerek çıkışını sürd

Sivasspor Trabzonspor maçı canlı izle! BeIN Sports Sivas TS maçı canlı skor takip
03-04-2021 18:41
Google News

BeIN Sports ekranlarından Trabzonspor Sivasspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Bordo Mavililer Süper Lig'in 32. haftasında Yiğidolara'a konuk oluyor. Lig'de Oynadığı son beş maçı kaybetmeyen ve son iki maçında galip gelen Anadolu Ekibi üçte üç yapmanın planlarını yapıyor. Abdullah Avcı ve öğrencileri ise son haftalardaki performanslarını yukarı taşıyıp, rakibini yenerek üst üste galibiyetler almak istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Sivas TS maçı canlı takip ve skoru...SİVASSPOR TRABZONSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Sivasspor Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Yeni 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor'a konuk olacak. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 3 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak. Mete Kalkavan'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Deniz Caner Özaral yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak da Abdullah Buğra Taşkınsoy görev yapacak.

İşte Sivas TS Maçı İlk 11'leri!

Sivasspor: Ali, Uğur, Robin, Camara, Ahmet, Cofie, Gradel, Hakan, Fajr, Boyd, Yatabare.

Trabzonspor: Uğurcan, Marlon, Hüseyin, Vitor Hugo, Edgar, Abdulkadir, Yunus, Bakasetas, Yusuf, Nwakaeme, Ekuban. 

Sivasspor'da Maç Öncesi İki Oyuncu Sakat

Sivasspor evinde oynayacağı Trabzonspor maçı öncesi sahaya iki oyuncusundan mahrum çıkıyor. Yiğidolarda sakatlıkları bulunan Marcelo Goiano ve Rybalka Bordo Mavililere karşı oynanacak maçta forma giyemeyecek. 

Trabzonspor Sivas Deplasmanına 2 Oyuncu Eksik Gidecek

Deplasmanda Sivasspor'la karşı karşıya gelecek olan Karadeniz Ekibinde iki oyuncu yer almayacak. Düz koşulara başlayan ancak sakatlığı tam anlamıyla geçmeyen Abdulkadir Ömür Yiğidolara karşı forma giyemeyecek. Ankaragücü maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Djaniny'de bu maçta kadroda yer almayacak. Öte yandan sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Andres Trondsen'in Sivas deplasmanında kafilede yer alması bekleniyor. 

Sivasspor Trabzonspor Arasındaki 36. Karşılaşma

Sivasspor ve Tarbzonspor Süper Lig tarihinde 36. kez karşı karşıya geliyorlar. Daha önce 36 kez karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Trabzonspor 17 kez galip gelirken Sivasspor 11 kez sahadan kazanarak ayrıldı. Geride kalan 7 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?