USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Şırnak'ta 5 saatlik hasta kurtarma operasyonu

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde ambulans, yoğun kar yağışı nedeni ile yolu kapanan köye gidemedi. Ekiplerin 5 saatlik çalışmasının ardından köyde bulunan hasta, kepçenin ağzında ambulansa taşındı

Şırnak'ta 5 saatlik hasta kurtarma operasyonu
21-01-2021 13:21
Google News

Beytüşşebap ilçesinde günlerdir etkili olan kar yağışı sonrası ekipler yolları açmakta güçlük çekti. Kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulduğu yüksek rakımlı yerleşim yerlerinin yollarını açmaya çalışan ekipler yoğun bir mesai harcıyor.

Gelen ihbar üzerine ilçe merkezden 35 kilometre uzaklıkta bulunan Beşağaç köyünde hastalanan 36 yaşında Cemile Acar için ekipler çalışma başlattı. İlçe Özel İdare ekipleri dağ köyünün yolunu açmakta güçlük çekti. Hastaya ulaşmak için çığ bölgelerinden yol açılmadan köye giden ekipler, hasta kadını kepçenin ağzında ambulansın geldiği yere kadar götürdü.

Ekiplerin özveri ile çalışmalarından dolayı teşekkür eden Beşağaç köyü muhtarı Nihat Acar, "Günlerdir yolumuz kapalı, elektrikler yok. Şebekemiz yok. Çok şükür hasta olan bir vatandaşımız için bu kadar yolu geldiler, ekiplere çok teşekkür ederim. Sadece bölgemiz değil bir çok köy yolu ulaşıma kapalı inşallah en kısa zamanda açılacaktır" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?