USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şimdi destek zamanı

Gazişehir Gaziantep bugün çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Kırmızı siyahlılar ligin 31. Haftası maçında Altınordu’yla kozlarını paylaşacak.

Şimdi destek zamanı
14-04-2018 09:34
Google News
Play-off grubunu çok yakından ilgilendiren karşılaşmada kazanan önemli bir avantaj yakalayacak. Kalyon Stadyumu’nda saat 15.00’de başlayacak olan maçı Bülent Birincioğlu yönetecek.

 

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Altınordu’yu konuk edecek olan Gazişehir Gaziantep, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde başlayan antrenman yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve 5’e 2 pas çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde ise koordinasyon çalışmaları gerçekleştirildi. Takım böylelikle karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.




SÖZERİ’NİN İNANCI TAM

 

Karşılaşmanın her iki takım açısında da zor geçeceğini kaydeden teknik direktör Erkan Sözeri, “Rakibimiz de bizim gibi Play-off grubu içerisinde yer alıyor. Kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar. Bizim de kendimize göre hedeflerimiz var. Çekişmeli güzel bir maç olacağı kanaatindeyim. Taraftarımızın bu maçta yanımızda olmasını istiyoruz. Onlarında desteğiyle kazanarak emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

 

3 EKSİK VAR

 

Gazişehir Gaziantep’te bugün 3 oyuncu forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Webo ve Uğur Akdemir ile kart cezalısı Tugay Kaçar karşılaşmayı tribünden izleyecekler.

TELGRAF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?