USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Serdar Deliktaş: Formanın hakkını vereceğim

Gazişehir Gaziantep’in gol silahı Serdar Deliktaş, Afyon kampında açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki forvetn, "İnsanlar bana güvenebilir ben buradayım. Formayı almak için ve bu formanın hakkını vermek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Serdar Deliktaş: Formanın hakkını vereceğim
29-07-2018 16:12
Google News
Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da devam ettiren Gazişehir Gaziantep’de, tecrübeli futbolcu Serdar Deliktaş, MEGASPOR’a özel açıklamalarda bulundu.

"İYİ BİR RİTİM TUTTTURDUM"

Yeni sezon hazırlıklarının iyi gittiğini belirten Serdar, "Sezon öncesi hazırlıklar gayet iyi gidiyor. Çalışmalara başlamak için çok istekliydim ve şu anda da her şey güzel gidiyor. Yaz tatilinde de çalışmalara devam ettim. Hem saha hem de salon çalışmaları yaptım. Gaziantep’e de erken döndüm ve çalışmalar yaptım. İyi bir ritim tutturdum" ifadelerini kullandı.



"İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEMEK İSTİYORUM"

Afyon Kampı’nda iyi çalışmalar yaptığını belirten Serdar, "Şut alışkanlığı kazanmak için tekrardan çalışmalara başladım. Samican ve Mahmut ile çalışıyorum. Bunu devam ettireceğiz. Her gün yapacağız. Günden güne de daha uyumlu bir şekilde bunu devam ettireceğiz. Bende yeni sezonda daha güçlü olmak istiyorum. Takımla birlikte ilk 11’de sahaya çıkmak istiyorum. Mümkünse bunu her maç yapmak istiyorum. Bunu zorlamak ve sahada kaldığım her dakikanın hakkını vererek sahada iyi bir performans sergilemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"İŞLER DAHA İYİYE GİDECEK"

Daha çok çalışması gerektiğini belirten tecrübeli forvet, "Her gün iyi bir şekilde çalışmam gerekiyor bunun bilincindeyim. Özellikle sezon öncesinde yoğun bir şekilde çalışacağım sezon içinde de antrenmandan sora yapacağım ekstra çalışmalarla eksiklerimi tamamlayacağım ve işler daha iyiye gidecek" diye konuştu.



"ÖNCELİKLİ HEDEFİM İLK 11"

Serdar, ilk hedefinin takımın santrforu olmak istediğini söylerken, "Şu anda öncelikli hedefim takımın ilk 11’ine girerek takımın devamlı santrforu olabilmek. Bu zaten yapmayı sevdiğim iş. Bunu yaptıkça her şeyin daha iyiye gideceğine inanıyorum" dedi.

"FORMANIN HAKKINI VERMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Çalışma koşullarını çok iyi olduğunu söyleyen Serdar, yeni sezon için heyecanlı olduğunu belirterek, "Koşullar gayet ve güzel iyi bir ortamda çalışıyoruz. Beni çalışmaya sevk ediyor motivasyonumu yükseltiyor. Sezonun ve Lig maçlarının başlaması için sabırsızlanıyorum. İnsanlar bana güvenebilir ben buradayım. Formayı almak için ve bu formanın hakkını vermek için elimden geleni yapacağım" açıklamasını yaptı. MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?