USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şenol Güneş'in Londra hedefi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, hedefleri hakkında yaptığı açıklamada, "Londra'yı herkes seviyor. İstanbul da güzel, Londra'yı seviyoruz inşallah orada oluruz, bizim hedefimizde o var. Çıktığımız yolda merdivenin ilk basamağı İtalya ile başlıyor.

Şenol Güneş'in Londra hedefi
31-05-2021 01:02
Google News

Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde kampta bulunan A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Şenol Güneş, yarın Antalya Stadyumu'nda Gine ile oynanacak hazırlık maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. İki haftalık kampın son günlerini yaşadıklarını dile getiren Güneş, 1 Haziran'da kampın sonlanacağını ve 2 Haziran'da Antalya'dan ayrılacaklarını söyledi. İki haftanın hızlı bir şekilde geçtiğini anımsatan Güneş, yoğun olduklarını dinlenmeyi ve çalışmayı birlikte yaptıklarını kaydetti.

Son dönemde fazla yükleme yaptıklarını ve dün yapılan üst seviyedeki yüklemeyle yorgunluğun olmasının doğal olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, "Almanya kampı da böyle olacak. Kamp yerimiz çok güzel iyi çalışıyoruz. Neler yaptık oyunumuzu gözden geçirdik. Geçmiş maçlardaki hatalarımız var. Neler yapabileceğimizi konuştuk. Rakiplerin analizlerini vermiştik, üç rakibe kısa bir değindik. Almanya kampında İtalya, Azerbaycan'da Galler ve İsviçre'yi ayrı ayrı işleyeceğiz. Bu arada kadromuzu oluşturacağız. 4 oyuncumuz aramızdan ayrılacak. Üzüntü verici ve zor bir karar olacak. 26 kişilik kadroyla beraber olacağız. Hedefimiz Fair-Play içinde, güzel oyunla iyi skorlar alabilmek. Keyifli bir futbol oynayıp, akıcı futbol oynayıp bunu izleyenlerinde keyif alacağı hale getirdiğimizde doğru işler yaptığımızı düşünüyorum. Geçmişimizle gurur duyuyoruz. Başlangıçtan bugüne kadar oyuncularımız çok iyi mesafe aldılar. Ülkemizi iyi temsil ediyorlar. Eksiklikleri de görüp daha iyi oyuncular olmalılar. Bugünü iyi değerlendirmeliyiz. Avrupa Şampiyonası'nda ev sahibi ile ilk maçımızı yapacağız. Arkasından iki maç daha oynayıp gruptan çıkmak için olağanüstü gayretli olacağız" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?