USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şenol Güneş: 'Rakip her anlamda bizden üstündü'

EURO 2020 açılış maçında İtalya'ya 3-0 mağlup olan A Milli Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş maçın ardından konuştu. Rakibin her anlamda üstün olduğunu söyleyen Güneş, "Gol geç gelseydi biraz daha dirençli olabilirdik" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş: 'Rakip her anlamda bizden üstündü'
12-06-2021 11:26
Google News

EURO 2020'nin açılış karşılaşmasında Roma Olimpiyat Stadı'nda İtalya'ya 3-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Şenol Güneş karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Güçlü İtalya karısında daha güzel bir oyun ve iyi bir sonuç beklediklerini söyleyerek sözlerine başlayan Güneş, “Düşündüğümüz gibi olmadı. Rakip bizden üstündü ve yüksek tempoda oynadılar. Çıkarken top kayıplarımız rakibe avantaj sağladı. İlk yarıda oyunu taşıdık, ikinci yarıda yediğimiz gol sonrası oyunda koptuk.

90 dakikanın tamamında bizden üstün olan bir İtalya takımı vardı. Fizik ve teknik olarak üstünlerdi. Yaptığımız hatalar bize pahalıya mal oldu. Oynadığımız oyun ve maçın skorundan dolayı üzgünüz. Burada daha güzel bir futbol bekliyordum ama olmadı. Bu maçı kazansak da kaybetsek de yarış devam edecekti. Ev sahibi ekibe karşı kaybettik.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?