USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şenol Güneş: 'Erik, ceviz göndereyim diyenler var'

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kim olursa olsun herkes aynı duyguyu Türkiye'nin başarısını düşünüyor. Bu ülke bizim bunu hepimiz birlikte yapacağız. Telefon açanlar, erik göndereyim, ceviz göndereyim diyenler oluyor. Biz de sevginizi esirgemeyin dua edin diyoruz

Şenol Güneş: 'Erik, ceviz göndereyim diyenler var'
27-05-2021 00:51
Google News
Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde kampta bulunan A Milli Takım, yarın Azerbaycan'la oynayacağı hazırlık maçı öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş ve Rıdvan Yılmaz gazetecilere açıklamada bulundu. Şenol Güneş, yeni bir kamp döneminin başladığını ve kampın ortalarına geldiklerini söyledi.

2 Haziran'a kadar Antalya'da olacaklarını ifade eden Güneş, ”Kadromuzu yaparken daha önce bizimle beraber olan, şu anda bizimle olmayan şampiyona yolunda katkı yapmış, sakatlığı nedeniyle ya da tercih sebebiyle olmayan arkadaşlarımız var. Onlar da bizim için önemli. 30 arkadaşımız burada. 26'ya inecek kadromuzun sebebi şu. 23'tü 26'ya çıkarıldı. Bu resmiyet. Pandemi ve ciddi sakatlık nedeniyle ayın 10'una kadar bir sorun olursa değişiklik yapma hakkımız var. 26'ya inmek zorundayız. Birkaç kişi daha alabilirdik. 2 kişi daha alabilirdik. Dorukhan, Mahmut, İrfan zaten sakat gelmişti, Ozan Kabak, yarın hepsi katılacak. Şu an takımdaki oyuncularda bir sıkıntı yok. 4 oyuncumuzun dışarıda kalması tabii ki üzüntü verici. Çağrılmayan arkadaşlarımıza üzülüyoruz, onlar üzülüyorlar. Sitemlerini söylüyorlar. Bu değişkenlikler olacaktır. Bu kamp değil başka kamp olacaktır” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?