USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şansımız devam ediyor

Gaziantep basketbol takımı başantrenörü Nenad Markoviç Banvit maçını kazanarak şanslarının devam edeceğini, bunun içinde mutlaka taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Şansımız devam ediyor
04-05-2018 11:10
Google News
Kendi sahalarında oynayacakları Banvit maçına final maçı gibi yaklaşmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade eden Gaziantep Basketbol takımının baş antrenörü Nenad Markovic, “ilk hedefimiz yarın ki Banvit maçından galip gelip daha sonra Efes ve Daçka maçlarını kazanmaya gitmek olacak. Her maçımızın ayrı zorluğu var ama bu üç maçımız bizim açımızdan ligde kalma adına son şanslarımız ve bu şanslarımızı olumlu kullanarak bu takımı ligde tutmayı hedefliyoruz” dedi.

 

“Son topa kadar destek istiyoruz”

 

Banvit karşılaşmasının son şansları olduğunu aktaran Markovic, “Taraftarlarımız bu salonun bu zamana kadar neden dolu olmadığını anlamaları lazım. Yarın oynayacağımız Banvit maçına gelerek bizleri desteklemelerini istiyoruz. Her gelen taraftarımız yüzde bir kadar katkı sağlarsa bizim açımızdan büyük önem taşır. Bizi bu zorlu mücadele de yalnız bırakmasınlar, gelip bizi son topa kadar desteklerinler” dedi.

 

“Takımı mutlaka ligde tutacağız”

 

Takımın sezon başından bu yana kriz içinde olduğunu ifade eden Markovic, “Ben geldiğimde Kasım ayından bu yana her maçımız baskılarla geçti. Ben geldikten sonra özellikle maç kazanarak buraya kadar geldik. Tabi ki takım üzerinde bir baskı var ve biz zaten geldiğimden beri her maçı kazanmak için çabaladık. Kalan üç maçımızda da sonuna kadar mücadele etmek zorundayız, şu an matematiksel olarak hala ligdeyiz ve oynayacağımız rakiplerimiz ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar onların karşısında galip gelerek Gaziantep Basketbol takımını ligde tutacağız” açıklamalarında bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?