USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sancaktepe’de hareket halindeki hafif ticari araç alev alev yandı

Sancaktepe'de hareket halindeki hafif ticari araç çabucak bire alev aldı. Yanan arabada mevcut sığırtmaç ara bulucu vazgeçme ederek canını kurtardı. Yanan makine itfaiye komprador mutavassıt ekipleri çeşidinden endamsız müddette söndürüldü.

Sancaktepe’de hareket halindeki hafif ticari araç alev alev yandı
24-09-2021 16:02
Google News

Olay, Sancaktepe Meclis Mahallesi Kaşgarlı Sokak'ta zaman 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye mucibince Ekrem Ünal kontrolündeki 34 BV 8361 plakalı Ford Connect bellik hafif ticari araç hareket halimdeyken iddiaya mucibince canlılık aksamından yanmaya başladı. Yangının tedricen büyümesi için araç sürücüsü yanan ara bulucu ayrılma ederek canını kurtardı.

Etrafta mevcut yurttaşlar araçlarındaki ve dükkanlarından aldıkları âşık sönüm tüpleri ile yanan vasıtaya karışma etti. Vatandaşların yangını 112 aceleci çağırma cihazı merkezine çav vermesi için fenomen namına kolluk ve itfaiye komprador mutavassıt ve esenlik ekipleri gönderme edildi. Olay namına mevrut itfaiye komprador mutavassıt ekipleri patlamaların gerçekleştiği araçtaki yangını zorlukla söndürebildi. Yangın sonrası araç kullanılamaz bir duruma geldi.
Polisin vakayla ilişik tetkik başlatmış olduğu öğrenildi.

Emre Sertdemir - Ömer Karaoğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?