USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şampiyon Elif Ceren Çolak, memleketi Konya'da sevinçle karşılandı

Rusya'da düzenlenen Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda gençler senkronize finalinde gümüş, bireyselde de bronz madalya kazanarak Türkiye'ye bu alanda ilk kez madalya sevinci yaşatan Elif Ceren Çolak için Konya'da kısıtlı karşılama töreni düzenlendi. Duygusal anlara sahn

Şampiyon Elif Ceren Çolak, memleketi Konya'da sevinçle karşılandı
04-05-2021 19:41
Google News

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Spor Okullarında sporla tanışan, geçtiğimiz yıl da Konyaspor mayosu giyen 16 yaşındaki Elif Ceren Çolak, Rusya'daki Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği performansla tarihi bir başarıya imza attı. Çolak, gençler senkronize klasmanında ikinci olarak gümüş, bireyselde de üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu ve Türkiye'ye bu alanda ilk kez madalya sevinci yaşattı.

Genç sporcunun tarihi başarısı cimnastik camiasında sevinçle karşılanırken takım olarak dört final yapılması da gelecek için umut verdi. Yurda dönen başarılı sporcu için Selçuklu Yunus Emre Spor Salonu'nda karşılama töreni düzenlendi. Pandemi kuralları kapsamında kısıtlı katılımla gerçekleşen törene Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Günbaş ve Ahmet Bilgiç, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Ay, Cimnastik Konya İl Temsilcisi Mehmet Ali Çakar, antrenörler, sporcular ve sporcunun anne ve babası katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?