USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sağlık çalışanlarını ilgilendiren flaş karar! 1 Temmuz'da...

Binlerce sağlık çalışanını ilgilendiren karar! Bakanlık duyurdu. 1 Temmuz itibarı ile kısıtlama kaldırılıyor. Sağlık çalışanlarına uygulanan istifa kısıtlaması 1 Temmuz itibarıyla kaldırılacak.

Sağlık çalışanlarını ilgilendiren flaş karar! 1 Temmuz'da...
24-06-2021 13:57
Google News



Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görevli  personelin istifa ve izin taleplerine ilişkin sınırlamalar 1 Temmuz itibarıyla  yürürlükten kaldıracak. 
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın imzasıyla illere gönderilen yazıda,  Kovid-19 salgını ile mücadelenin kesintisiz ve etkin sürdürülmesi, yayılımının  önlenmesi ve salgınla mücadelede görevli personelin korunması amacıyla  düzenlemeler yapıldığı hatırlatıldı.

Yazıda, kamu sağlık hizmetinin verildiği sağlık tesislerinde ve merkez  ve taşra teşkilatındaki mücadelenin, salgında tecrübe kazanmış personel eliyle  yürütülebilmesini teminen Cumhurbaşkanlığınca yayımlanan genelgelerle Mart  2020'den bugüne kadar birçok uygulamanın hayata geçirildiği kaydedildi.
 
Yazıda, merkez ve taşra teşkilatında görevli personelin istifa ve izin  taleplerine ilişkin sınırlamaların 1 Temmuz itibarıyla yürürlükten kaldırılacağı  duyuruldu.
 
 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?