USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ROTA İSTANBUL

Tahincioğlu Basketbol Ligi’ne iyi bir giriş yapmanın hesaplarını yapan temsilcimiz Gaziantep Basketbol, yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

ROTA İSTANBUL
27-09-2017 09:38
Google News
Tahincioğlu Basketbol Ligi’ne iyi bir giriş yapmanın hesaplarını yapan temsilcimiz Gaziantep Basketbol, yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz hazırlıklarını dün Karataş Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla tamamlayarak, İstanbul’da düzenlecek olan TÜBAD Turnuvası için bugün akşam saatlerinde İstanbul’a hareket edecek.

 

Takımda morallerin yerinde olduğunu dile getiren Gaziantep Baketbol Genel Menajeri Boray Dai, PUSULA’ya yaptığı açıklamada “Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yunanistan kampının son gününde Cameron Clark’ın sakatlanması takımda morallerin bozulmasına neden oldu. Ama bu zorlu dönemi çok çabuk atlattık” dedi.

 

EN CİDDİ SINAV

Kadrosunda büyük değişikliği giderek yeni sezona daha iddialı bir giriş yapmanın hesaplarını yapan Gaziantep Basketbol, hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Slovenya, Yunanistan ve Türkiye’de hazırlık turnuvalarına katılan Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz ligin başlamasına kısa bir süre kala en ciddi sınavını verecek. Temsilcimiz Gaziantep Basketbol, aralarında Galatasaray, Beşiktaş ve Olimpiakos’unda bulunduğu TÜBAD Turnuvasına katılmak üzere bugün akşam saatlerinde İstanbul’a hareket edecek.

 

GAZİANTEP’İN BAŞARISI İÇİN…

Takımda morallerin yerinde olduğunu dile getiren Gaziantep Baketbol Genel Menajeri Boray Dai, “Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu. Takıma ve şehre alışmaya çalışıyorlar. Geçen seneden takımda kalan oyuncu arkadaşlarımız da bu adaptasyon sürecini hızlandırmak için yeni katılan arkadaşlara yardımcı oluyor.  Tabi Yunanistan kampının son gününde Cameron Clark’ın sakatlanması takımda morallerin bozulmasına neden oldu. Ama bu zorlu dönemi çok çabuk atlattık. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da Gaziantep’in ve Gaziantep Basketbol’un başarısı için elimizden geleni yaparak mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?