USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Rapçi Katana'dan Zula Mardin Haritası'na yeni parça

Rap sanatçısı Katana, Zula'nın Mardin Haritası için 'Dönüyor Dünyam' adlı şarkıya imza attı. 19 Şubat'ta tüm müzik platformlarında müzik severlerin beğenisine sunulacak parçanın Mardin Haritası'nı tanıtırken, ayrıca oyun müziği olarak da yer alacağı belirtildi.

Rapçi Katana'dan Zula Mardin Haritası'na yeni parça
17-02-2021 15:16
Google News

İlk şarkısı 'Yağmurun Altında' ile hızlı bir çıkış yapan ve müzik videosu milyonlarca kez izlenen Rap müzik şarkıcısı Katana, Türkiye'nin sevilen MMOFPS oyunu Zula'nın kısa süre önce yayınlanan Mardin Haritası için 'Dönüyor Dünyam' adlı şarkıya imza attı. 19 Şubat'ta tüm müzik platformlarında müzik severlerin beğenisine sunulacak parçanın Mardin Haritası'nı tanıtırken, ayrıca oyun müziği olarak da yer alacak.

Tamamı Türk mühendis ve tasarımcılar tarafından tasarlanan Zula, oyun içinde yer verdiği Türkiye'nin önemli tarihi ve turistik mekanlarından esinlenen haritalarla oyuncularda gerçeklik algısını artırıyor. Dünyanın farklı ülkelerindeki Zula oyuncularına da Türkiye'nin eşsiz güzellikleri tanıtılıyor. Son olarak Türkiye'nin tarihi güzellikleri ve zengin mutfağıyla eşsiz kentlerinden Mardin, InGame Group'un geliştirici ekibinin uzun süren çalışmasıyla, Zula'nın haritaları arasında yerini aldı. Türkiye'de ve dünyada 30 milyon oyuncusu bulunan Zula ile InGame Group, gelecek 3 yıl içerisinde 100 milyon oyuncuya ulaşarak bölgenin en büyüğü olma hedefiyle çalışıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?