USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Polisgücü’nden Karaduman’a ziyaret

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Hokey takımı, Gaziantep Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ ı ziyaret etti.

Polisgücü’nden Karaduman’a ziyaret
01-02-2018 09:46
Google News
Gaziantep’in gururu olan Polisgücü Hokey takımı, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ile Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret ederek başarılarını anlattılar. Avrupa ve Süper Lig şampiyonluk kupalarıyla ziyarete giden Polisgücü’nü Karaduman tebrik etti.

 

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Hokey takımı, Gaziantep Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ ı ziyaret etti. Karaduman’ı makamında ziyaret eden Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, yöneticiler, Teknik Direktör Yusuf Kasım ve sporcular başarının sırrını anlattılar. Avrupa ve Süper Lig şampiyonluk kupasını görenGaziantep Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise Polisgücü’nü kutlayarak yeni zaferlerin geleceğine inandığını söyledi.

 

Gaziantep Polisgücü Hokey takımı, oyuncuları ve yöneticiler Eurohockey Indoor Challenge II 2017 Men Şampiyonası ve 2018 Türkiye Erkekler Salon Süper Lig şampiyonluk kupasını takdim ettiler. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, yöneticiler, teknik direktör Yusuf Kasım ve oyuncular Eurohockey Indoor Challenge I 2017 Men Şampiyonasının hazırlıkları üzerine sohbet edildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?