USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Pedallar depremde yaşamını yitirenler için çevrildi

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında geçen 30 Ekim’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin yıl dönümünde, enkaz altında kalan 7 yaşındaki Umut Perinçek'e ithafen 'Umut'a Sürüyoruz' bisiklet turu düzenlendi.

Pedallar depremde yaşamını yitirenler için çevrildi
30-10-2021 21:17
Google News

Ege Denizi’nde 30 Ekim 2020 tarihinde Seferihisar açıklarında meydana gelen 117 kişinin yaşamını yitirdiği, binden fazla kişinin de yaralandığı depremin yıl dönümü nedeniyle kent genelinde pek çok anma etkinliği düzenlendi.

Doğanlar Apartmanı'ndan 65 saat sonra sağ kurtarılan ve umudun simgesi haline gelen Elif Perinçek'in (3) aynı felakette yaşamını yitiren ağabeyi Umut Perinçek (7) ve hayatını kaybeden diğer canlar için bisiklet turu gerçekleştirildi. Depremin yıkıcı etkisini gösterdiği Bayraklı ilçesindeki etkinlikte 117 bisikletli, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndan yıkılan Doğanlar Apartmanı'na doğru pedal çevirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Umut'a Sürüyoruz' sloganıyla düzenlenen anma etkinliğinde bisikletliler 'Çünkü Umut Herkese Lazım' yazılı tişörtleri giyerek bisiklet sürdü. Bisikletlilerin güvenliği için ambulans ve polis ekipleri bölgede hazır bekletildi.

 

KAYNAK : DHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?