USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Pamukkaleli halterciler Türkiye Şampiyonası'na hazır

Pamukkale Belediyespor'un aktif olan branşlarından halterde sporcular Bursa'da yapılacak olan U15 ve Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası'nda boy gösterecek.

Pamukkaleli halterciler Türkiye Şampiyonası'na hazır
16-06-2021 19:21
Google News

Pamukkale Belediyesporlu halterciler Türkiye Halter Federasyonu'nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan U 15 ve Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası'na katılacak. 17-19 Haziran 2021 tarihleri arasında Bursa Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan müsabakalara Pamukkale Belediyespor'dan 2 sporu katılacak. Antrenör Ferhat Coşkun gözetiminde çalışmalarını yapan yıldızlar kategorisi sporcusu Fatih Çetin 67 kilogramda ve U 15 kategorisi sporcusu Ali Osman Çınlar da 96 kilogramda yarışarak derece elde etmek istiyor.

“Madalyasız dönmeyeceğiz”

Pamukkale Belediyespor Halter Antrenörü Ferhat Coşkun, toplam 6 lisanslı sporcuyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, “Pamukkale Belediyespor'da 10. branş olarak açılan halterde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki'ye çok teşekkür ederim. Milli sporcumuz Mehmet Avcıl ile birlikte Bahadır Emer, Veli Yokuş ve Halil İbrahim Altıntaş bünyemizde spor yaşamlarını sürdürüyor. Bunun yanında 2 de genç sporcumuz var.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?