USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yerel bir televizyon kanalında belediyeyle ilgili yer alan iddialara ilişkin açıklama yayınladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama
17-06-2021 12:21
Google News

Açıklamada, “Söz konusu kanalın iddiaları doğrudan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin şahsı manevisini hedef alan bir itibar suikastı olduğuna dikkat çekildi.

Belediyenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, dün yerel bir televizyon kanalında, "Ordu Büyükşehir Belediyesi hakkında yer alan asılsız iddialar ve iftiralarla ilgili" açıklama yapılmasına lüzum görüldüğü belirtildi.

Açıklamada, "Asıl görevi halkı doğru bilgilendirmek olan bir televizyon kanalının, elindeki medya gücünü tehdit ve şantaj amaçlı bir suç aletine dönüştürerek gündeme getirmeye çalıştığı asılsız, temelsiz, hiçbir belge ve gerçek bilgiye dayanmayan iddialar, tamamen yalan ve iftiradan ibarettir. Söz konusu kanalın iddiaları doğrudan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin şahsı manevisini hedef alan bir itibar suikastıdır" değerlendirmesinde bulunuldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?