USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'Ölmek istemiyorum' diyen minik Hatice ilik nakli için yardım bekliyor

Gaziantep'te tedavi gören ve yaklaşık 7 yıldır ilik nakli bekleyen 10 yaşındaki Hatice Karakuş, "ölmek istemiyorum, okula gitmek, oyun oynamak istiyorum" diyerek yardım çağrısında bulundu. Küçük kızın anne ve babası ise, daha önce de kas erimesi nedeniyle bir çocuklarını k

'Ölmek istemiyorum' diyen minik Hatice ilik nakli için yardım bekliyor
03-04-2021 13:21
Google News

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yaşayan Hamide-Müftah Karakuş çifti, yıllardır ilik nakli bekleyen ve günden güne eriyen kızları Hatice Karakuş'un gözleri önünde eriyip gitmesi nedeniyle zor günler geçiriyor. Şuan 10 yaşında olan ve 3 yaşındayken amansız hastalığın pençesine yakalanan küçük Hatice, aradan geçen 7 yıla rağmen ilik nakli yapılamaması nedeniyle hala sağlığına kavuşamadı.

"İyileşmek istiyorum, hastaneye gelmek istemiyorum"

Yıllardır zamanının büyük bir kısmını hastanede geçiren küçük Hatice, "Ölmek istemiyorum, ilik nakli olup iyileşmek, okula gitmek, oyun oynamak istiyorum. Artık hastaneye gelmek istemiyorum" diyerek yardım çağrısında bulunurken, anne Hamide ile baba Müftah Karakuş ise daha önce de bir çocuklarını kas erimesi nedeniyle kaybettiklerini ve yeni bir acı yaşamak istemediklerini belirterek seslerini duyurmaya çalıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?