USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

O şirketlere eş zamanlı operasyon! Gözaltı ve tutuklamalar var

Uğur İhracat ve UG Yapı şirketlerinin yetkililerine ve çalışanlarına yönelik Gaziantep ve İstanbul’da eş zamanlı operasyonlar yapıldı. Gözaltı ve tutuklamalar var.

O şirketlere eş zamanlı operasyon! Gözaltı ve tutuklamalar var
17-04-2017 11:24
Google News
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nce, FETÖ/PDY üyeliği, terör örgütüne finans sağlamak ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından işlem yapılan Uğur İhracat İthalat İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş ve UG Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş şirketlerinin yetkililerine ve çalışanlarına yönelik Gaziantep ve İstanbul’da eş zamanlı operasyonlar yapıldı.

Uğur İhracat İthalat İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş ortaklarından M.C.U isimli şahsın oğlu ve UG Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş şirketinin yetkilisi  şüpheli A.U ile şirket çalışanlarından H.A, A.D ve M.E isimli şahıslar Gaziantep’te gözaltına alındı.

Uğur İhracat İthalat İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş şirketi ortaklarından M.İ. isimli şahsın damadı ve ASSE Madencilik İnşaat Taşımacılık Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi yetkilisi E.Ö, İstanbul’da gözaltına alındı.

Adli makamlara sevk edilen şirket çalışanları H.A, A.D ve M.E., adli kontrol ile serbest bırakıldı.

UG Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş yetkililerinden A.U ile ASSE Madencilik İnşaat Taşımacılık Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketinin yetkilisi  E.Ö ise tutuklandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?