USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nurdağı ve Araban’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın94. yıl dönümü Nurdağı ve Araban’da da kutlandı.

Nurdağı ve Araban’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları
28-10-2017 15:28
Google News
Araban ilçesi Hükumet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Araban Kaymakamı Emin Bağlı, Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu Araban Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emre Yüce, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamail Murat Kasney, Cumhuriyet Halk Partisi Araban İlçe Başkanı Mustafa Kayacı, daire amirleri, STK temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Tören, Araban Kaymakamı Emin Bağlı ve Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobaoğlu’nun Atatürk Anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

NURDAĞI’NDA KUTLAMA

Nurdağı’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma törenine, İlçe Kaymakamı Lokman Düzgün, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, İlçe protokol üyeleri,öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımı ile çelenk sunma töreni yapıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni, Nurdağı Hükumet konağı önünde bulunan Atatürk büstü ününe ilk önce çelenklerin konulmasının ardından, Şehitler için yapılan saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ardından çelenk sunma töreni sona erdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?